Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda fabia 1.0 tsi 110pk

Stage 1 Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 999 CC
Type ecu Bosch MED17.1.27 & Bosch MED17.5.21 & Temic DQ200
Compressieverhouding 10,5 : 1
Boring X slag 74,5 X 76,4 mm
Motornummer CHZC

Skoda tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk auto chiptunen?

De ecu van uw Skoda Fabia is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Skoda Fabia kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid
 • Meer performance uit uw Skoda
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede tuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk wordt!

Methodes voor Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Fabia 1.0 TSI 110pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Skoda chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Skoda auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda auto en bent u uw auto dus even kwijt.