Skoda Citigo 1.0i 60pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda citigo 1.0i 60pk

Stage 1 Skoda Citigo 1.0i 60pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 60pk 85pk +41.7%
Koppel 95nm 105nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Citigo 1.0i 60pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Skoda Citigo 1.0i 60pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Skoda Citigo 1.0i 60pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer performance
 • Mooier geluid
 • Meer plezier uit uw Skoda Citigo 1.0i 60pk​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Skoda Citigo 1.0i 60pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Citigo 1.0i 60pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Skoda Citigo 1.0i 60pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Skoda Citigo 1.0i 60pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Skoda Citigo 1.0i 60pk kan worden!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Citigo 1.0i 60pk
 • Gebruik van de beste Skoda Citigo 1.0i 60pk tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Skoda Citigo 1.0i 60pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Skoda Citigo 1.0i 60pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Skoda Citigo 1.0i 60pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Skoda Citigo 1.0i 60pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Skoda Citigo 1.0i 60pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Skoda Citigo 1.0i 60pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Citigo 1.0i 60pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Citigo 1.0i 60pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Skoda Citigo 1.0i 60pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Skoda Citigo 1.0i 60pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Skoda Citigo 1.0i 60pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Citigo 1.0i 60pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Infiniti bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda , zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.