Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda citigo 1.0 tsi 90pk

Stage 1 Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 135pk +50%
Koppel 160nm 240nm +50%
 • Tuning-opties:

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk chiptunen?

De ecu software van uw Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Skoda Citigo heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Skoda Citigo tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede Skoda Citigochiptuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk met meer kracht, zonder dat je Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk.

Specialistische Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk.

Zo doen wij buiten Skoda Citigo 1.0 TSi 90pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Saturn
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Skoda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.