Seat Toledo 1.8 TSI 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat toledo 1.8 tsi 160pk

Stage 1 Seat Toledo 1.8 TSI 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 210pk +31.3%
Koppel 250nm 340nm +36%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Toledo 1.8 TSI 160pk?

Het motormanagementsysteem van uw Seat Toledo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Seat Toledo een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Toledo 1.8 TSI 160pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Seat Toledo 1.8 TSI 160pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Beter geluid uit uw Seat

Hoe gaat dat precies, remappen van een Seat Toledo 1.8 TSI 160pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Seat Toledo 1.8 TSI 160pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Toledo 1.8 TSI 160pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Seat Toledo 1.8 TSI 160pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Seat Toledo 1.8 TSI 160pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Seat Toledo 1.8 TSI 160pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Seat Toledo 1.8 TSI 160pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Toledo 1.8 TSI 160pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • De beste Seat Toledotuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Seat Toledo 1.8 TSI 160pk kan worden!

Verschillende vormen Seat Toledo 1.8 TSI 160pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Seat Toledo 1.8 TSI 160pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Toledo 1.8 TSI 160pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Seat Toledo 1.8 TSI 160pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Seat Toledo 1.8 TSI 160pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Seat Toledo 1.8 TSI 160pk met meer kracht, zonder dat je Seat Toledo 1.8 TSI 160pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Seat Toledo 1.8 TSI 160pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Seat Toledo 1.8 TSI 160pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Toledo 1.8 TSI 160pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Toledo 1.8 TSI 160pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Seat Toledo 1.8 TSI 160pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Seat Toledo 1.8 TSI 160pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Seat Toledo 1.8 TSI 160pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Toledo 1.8 TSI 160pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Seat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.