Seat Toledo 1.6i 8v 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Seat Toledo 1.6i 8v 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 112pk +9.8%
Koppel 148nm 165nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Seat Toledo is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Seat Toledo vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat ecu chiptuning.

Door het tunen van uw Seat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Seat Toledo is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Seat Toledo tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Seat Toledo veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw Seat
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Seat Toledo 1.6i 8v 102pk
 • Comfortabeler rijden​​
 • Beter geluid uit uw Seat

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Toledo 1.6i 8v 102pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Seat Toledo 1.6i 8v 102pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Seat Toledo 1.6i 8v 102pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Seat Toledo 1.6i 8v 102pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Seat Toledo 1.6i 8v 102pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Seat Toledo 1.6i 8v 102pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Seat Toledo 1.6i 8v 102pk.

Onze chip tuning is veilig

 • De beste Seat Toledotuning bestanden in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Seat Toledo 1.6i 8v 102pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Seat Toledo 1.6i 8v 102pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Toledo 1.6i 8v 102pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Seat Toledo 1.6i 8v 102pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Toledo 1.6i 8v 102pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Seat Toledo 1.6i 8v 102pk haalt.

Deze vorm van Seat Toledo 1.6i 8v 102pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Seat Toledo 1.6i 8v 102pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Seat Toledo 1.6i 8v 102pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.