Seat Toledo 1.4 TSI 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat toledo 1.4 tsi 122pk

Stage 1 Seat Toledo 1.4 TSI 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 150pk +23%
Koppel 200nm 265nm +32.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1390 CC
Type ecu Bosch MED17.5.25 & Bosch MED17.5.5
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 76,5 X 75,6 mm
Motornummer CAX

Seat tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Toledo 1.4 TSI 122pk auto chiptunen?

De ecu van uw Seat Toledo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Toledo gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chip tuning Seat Toledo 1.4 TSI 122pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt harder
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Seat Toledo 1.4 TSI 122pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Toledo 1.4 TSI 122pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Seat Toledo 1.4 TSI 122pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Seat Toledo 1.4 TSI 122pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Seat Toledo 1.4 TSI 122pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Seat Toledo 1.4 TSI 122pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Seat Toledo 1.4 TSI 122pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Seat Toledo 1.4 TSI 122pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • De beste Seat Toledochiptuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Seat Toledo 1.4 TSI 122pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Seat Toledo 1.4 TSI 122pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Seat Toledo 1.4 TSI 122pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Seat Toledo 1.4 TSI 122pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Seat Toledo 1.4 TSI 122pk ECU niet te ontmantelen.

Je Seat Toledo 1.4 TSI 122pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Seat Toledo 1.4 TSI 122pk

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Seat Toledo 1.4 TSI 122pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Toledo 1.4 TSI 122pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Seat Toledo 1.4 TSI 122pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Seat Toledo 1.4 TSI 122pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.