Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat tarraco 1.5 tsi 150pk

Stage 1 Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 250nm 335nm +34%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Seat Tarraco is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Tarraco kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Seat Tarraco tunen. Je Seat Tarraco zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk motor tuning:

Voor het Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Seat Tarraco 1.5 TSI 150pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Tarraco 1.5 TSI 150pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Lancia zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.