Seat Mii 1.0i 60pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat mii 1.0i 60pk

Stage 1 Seat Mii 1.0i 60pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 60pk 85pk +41.7%
Koppel 92nm 105nm +14.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Mii 1.0i 60pk?

De ecu van uw Seat Mii is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Seat Mii chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Mii 1.0i 60pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer performance
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Seat Mii 1.0i 60pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Mii 1.0i 60pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Seat Mii 1.0i 60pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Seat Mii 1.0i 60pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Seat Mii 1.0i 60pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Mii 1.0i 60pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Seat Mii 1.0i 60pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Seat Mii 1.0i 60pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Seat Mii 1.0i 60pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Exclusief gebruik van goede Seat Mii 1.0i 60pk chiptuning files
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Seat Mii 1.0i 60pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Seat Mii 1.0i 60pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Seat Mii 1.0i 60pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Mii 1.0i 60pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Seat Mii 1.0i 60pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Seat Mii 1.0i 60pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Seat Mii 1.0i 60pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Seat Mii 1.0i 60pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Mii 1.0i 60pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Seat Mii 1.0i 60pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Seat Mii 1.0i 60pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Seat Mii 1.0i 60pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat auto, zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.