Seat Leon 2.0 TSI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 2.0 tsi 190pk

Stage 1 Seat Leon 2.0 TSI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 245pk +28.9%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Seat Leon is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Seat Leon door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Leon 2.0 TSI 190pk gaat u merken dat uw Seat Leon 2.0 TSI 190pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Seat Leon 2.0 TSI 190pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid
 • Meer performance uit uw Seat
 • Comfortabeler rijden​ met uw Seat Leon 2.0 TSI 190pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Seat Leon 2.0 TSI 190pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Leon 2.0 TSI 190pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Seat Leon 2.0 TSI 190pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Leon 2.0 TSI 190pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Seat Leon 2.0 TSI 190pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Seat Leon 2.0 TSI 190pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Leon 2.0 TSI 190pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Seat auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • De beste Seat Leontuning bestanden in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Leon 2.0 TSI 190pk motor tuning:

Voor het Seat Leon 2.0 TSI 190pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Seat Leon 2.0 TSI 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Leon 2.0 TSI 190pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Seat Leon 2.0 TSI 190pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Leon 2.0 TSI 190pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Seat Leon 2.0 TSI 190pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Seat Leon 2.0 TSI 190pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Seat Leon 2.0 TSI 190pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Seat Leon 2.0 TSI 190pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Leon 2.0 TSI 190pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Leon 2.0 TSI 190pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Seat Leon 2.0 TSI 190pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Seat Leon 2.0 TSI 190pk.

Specialistische Seat Leon 2.0 TSI 190pk ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Leon 2.0 TSI 190pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Seat auto.

Daarom is je Seat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.