Seat Leon 2.0 TFSI 265pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 2.0 tfsi 265pk

Stage 1 Seat Leon 2.0 TFSI 265pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 265pk 310pk +17%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Leon 2.0 TFSI 265pk auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Seat Leon 2.0 TFSI 265pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Seat Leon een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Seat Leon 2.0 TFSI 265pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Seat Leon 2.0 TFSI 265pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Leon 2.0 TFSI 265pk gaat u merken dat uw Seat Leon veel soepelder gaat door chiptuning Seat Leon 2.0 TFSI 265pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever
 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Leon 2.0 TFSI 265pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Seat Leon 2.0 TFSI 265pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Seat Leon 2.0 TFSI 265pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Seat Leon 2.0 TFSI 265pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Seat Leon 2.0 TFSI 265pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Leon 2.0 TFSI 265pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Seat Leon 2.0 TFSI 265pk
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Seat Leon 2.0 TFSI 265pk kan worden!

Verschillende vormen Seat Leon 2.0 TFSI 265pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Seat Leon 2.0 TFSI 265pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Seat Leon 2.0 TFSI 265pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Seat Leon 2.0 TFSI 265pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Leon 2.0 TFSI 265pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Seat Leon 2.0 TFSI 265pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Seat Leon 2.0 TFSI 265pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Seat Leon 2.0 TFSI 265pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Seat Leon 2.0 TFSI 265pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Leon 2.0 TFSI 265pk chiptuning. Je Seat Leon 2.0 TFSI 265pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Seat Leon 2.0 TFSI 265pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Leon 2.0 TFSI 265pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat auto, zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.