Seat Leon 1.6 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 1.6 tdi 90pk

Stage 1 Seat Leon 1.6 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 140pk +55.6%
Koppel 230nm 310nm +34.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Leon 1.6 TDI 90pk?

Het motormanagementsysteem van uw Seat Leon 1.6 TDI 90pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Seat Leon 1.6 TDI 90pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Seat Leon chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Seat Leon meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chiptuningSeat Leon 1.6 TDI 90pk?​

Bij stage one chiptuning Seat Leon 1.6 TDI 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Leon 1.6 TDI 90pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Leon 1.6 TDI 90pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Leon 1.6 TDI 90pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Seat Leon 1.6 TDI 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Leon 1.6 TDI 90pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Seat Leon 1.6 TDI 90pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Seat auto
 • Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Leon 1.6 TDI 90pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Seat Leon 1.6 TDI 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Leon 1.6 TDI 90pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Seat Leon 1.6 TDI 90pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Seat Leon 1.6 TDI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Je Seat Leon 1.6 TDI 90pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Seat Leon 1.6 TDI 90pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Seat Leon 1.6 TDI 90pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Seat Leon 1.6 TDI 90pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Seat Leon 1.6 TDI 90pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Leon 1.6 TDI 90pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Seat Leon 1.6 TDI 90pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Seat Leon 1.6 TDI 90pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Seat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.