Seat Leon 1.6 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 1.6 tdi 115pk

Stage 1 Seat Leon 1.6 TDI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 150pk +30.4%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Seat Leon 1.6 TDI 115pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Seat Leon kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Seat Leon 1.6 TDI 115pk veel lekkerder rijdt door tuning Seat Leon 1.6 TDI 115pk. Je Seat Leon zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Seat Leon 1.6 TDI 115pk:​​

 • Sportiever karakter
 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer plezier uit uw Seat Leon 1.6 TDI 115pk​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Seat Leon 1.6 TDI 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Seat Leon 1.6 TDI 115pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Seat Leon 1.6 TDI 115pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Seat Leon 1.6 TDI 115pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Seat Leon 1.6 TDI 115pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat Leon 1.6 TDI 115pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Seat Leon 1.6 TDI 115pk wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van beste tuning software
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Seat Leon 1.6 TDI 115pk

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Seat Leon 1.6 TDI 115pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Seat Leon 1.6 TDI 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Leon 1.6 TDI 115pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Seat Leon 1.6 TDI 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Seat Leon 1.6 TDI 115pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Seat Leon 1.6 TDI 115pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Leon 1.6 TDI 115pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Leon 1.6 TDI 115pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Seat Leon 1.6 TDI 115pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Seat Leon 1.6 TDI 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Leon 1.6 TDI 115pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Chrysler
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Seat auto.

Daarom is je Seat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.