Seat Leon 1.4i 16v 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Seat Leon 1.4i 16v 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 95pk +11.8%
Koppel 130nm 145nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Leon 1.4i 16v 85pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Seat Leon 1.4i 16v 85pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Seat Leon 1.4i 16v 85pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Leon 1.4i 16v 85pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Seat Leon 1.4i 16v 85pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Seat Leon 1.4i 16v 85pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Seat Leon 1.4i 16v 85pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Seat Leon 1.4i 16v 85pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Seat Leon 1.4i 16v 85pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Seat Leon 1.4i 16v 85pk.

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Seat Leon 1.4i 16v 85pk chiptuning software
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Seat Leon 1.4i 16v 85pk auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Leon 1.4i 16v 85pk motor tuning:

Voor het Seat Leon 1.4i 16v 85pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Seat Leon 1.4i 16v 85pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Leon 1.4i 16v 85pk is de meest populaire methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Seat Leon 1.4i 16v 85pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Seat Leon 1.4i 16v 85pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Seat Leon 1.4i 16v 85pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Seat Leon 1.4i 16v 85pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Seat Leon 1.4i 16v 85pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Leon 1.4i 16v 85pk chiptuning genoemd. Je Seat Leon 1.4i 16v 85pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over Seat Leon 1.4i 16v 85pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Seat Leon 1.4i 16v 85pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Leon 1.4i 16v 85pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Leon 1.4i 16v 85pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

DS ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat auto, zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Seat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.