Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 1.4 tsi 140pk (chpa)

Stage 1 Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 170pk +21.4%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA)?

De ecu software van uw Seat Leon is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het tunen van uw Seat kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA). Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw Seat
 • Aangenaam rijden​​
 • Mooier geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) chiptuning engineer onderworpen. Deze Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA). Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA)
 • Een back-up van de oude staat
 • De beste Seat Leontuning software in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA).

Daardoor is dit een voordelige Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) met meer kracht, zonder dat je Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA).

Gespecialiseerde notie over Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA).

Zo doen wij naast chiptuning Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) ook diverse andere software aanpassingen voor Seat Leon 1.4 TSI 140pk (CHPA) auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Buick
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Seat .

Daarom is je Seat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.