Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 1.4 tsi 125pk (czca)

Stage 1 Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 155pk +24%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1395 CC
Type ecu Bosch MED17.5.21 & Bosch MED17.5.25
Compressieverhouding 10,5 : 1
Boring X slag 74,5 X 80,0 mm
Motornummer CZCA

Seat tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Seat Leon vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Leon gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door tuning Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA). Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA)
 • Goede Seat Leontuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Seat auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) aanpassen. Zonder de Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) met meer performance, zonder dat je Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA)tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA). Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA). Hierbij pas je de Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA) wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Leon 1.4 TSI 125pk (CZCA)software modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Seat auto.

Daarom is je Seat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.