Seat Leon 1.0 TSI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 1.0 tsi 115pk

Stage 1 Seat Leon 1.0 TSI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 130pk +13%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Seat Leon 1.0 TSI 115pk ecu van uw Seat Leon 1.0 TSI 115pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Seat Leon een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Seat Leon tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Seat
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Leon 1.0 TSI 115pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Seat Leon 1.0 TSI 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Seat Leon 1.0 TSI 115pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Seat Leon 1.0 TSI 115pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Seat Leon 1.0 TSI 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Leon 1.0 TSI 115pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Exclusief gebruik van de beste Seat Leon 1.0 TSI 115pk chiptuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Ontdek wat auto tuning voor uw Seat Leon 1.0 TSI 115pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Seat Leon 1.0 TSI 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Leon 1.0 TSI 115pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Seat Leon 1.0 TSI 115pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Seat Leon 1.0 TSI 115pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Seat Leon 1.0 TSI 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Seat Leon 1.0 TSI 115pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Seat Leon 1.0 TSI 115pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Seat Leon 1.0 TSI 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over Seat Leon 1.0 TSI 115pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Seat Leon 1.0 TSI 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Leon 1.0 TSI 115pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Leon 1.0 TSI 115pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Ferrari ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.