Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.9 tdi 110pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 235nm 300nm +27.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk?

De ecu van uw Seat Ibiza is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Seat Ibiza veel lekkerder gaat door chiptuning Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk. Je Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer vermogen
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage één tuning Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Seat auto
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat chip tuning voor u Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk haalt.

Stage 2 Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk.

Specialistische Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Ibiza 1.9 TDI 110pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning Lamborghini
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.