Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.9 tdi 100pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 240nm 320nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk auto kan doen:

De ecu van uw Seat Ibiza is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Seat Ibiza chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk motor tuning:

Voor het Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Seat Ibiza 1.9 TDI 100pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.