Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.4 tsi 140pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 190pk +35.7%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk chiptunen?

De ecu software van uw Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Seat Ibiza kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk chiptuning genoemd. Je Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Ibiza 1.4 TSI 140pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Seat auto.

Daarom is je Seat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat auto en bent u uw Seat auto dus even kwijt.