Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.4 ecotsi 150pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Seat Ibiza chip tunen. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk:​​

 • Meer plezier uit uw Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk
 • Meer vermogen uit uw Seat
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van de beste Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk tuning files
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk. Zonder de Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk chiptuning. Je Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk ook verschillende andere software modificaties voor Seat Ibiza 1.4 EcoTSI 150pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Peugeot
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Seat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat auto en bent u uw Seat dus even kwijt.