Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.2 tsi 90pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 130pk +44.4%
Koppel 160nm 230nm +43.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk auto chiptunen?

De ecu van uw Seat Ibiza is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Ibiza kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt beter uit uw Seat

Hoe gaat dat precies, chiptuningSeat Ibiza 1.2 TSI 90pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Goede Seat Ibizatuning files in gebruik

Ontdek wat auto laten chippen voor u Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk kan doen:

Verschillende vormen Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk motor tuning:

Voor het Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk.

Gespecialiseerde notie over Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Seat Ibiza 1.2 TSI 90pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Oldsmobile ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Seat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat en bent u uw auto dus even kwijt.