Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.0 tsi 110pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk kan doen:

De ecu software van uw Seat Ibiza is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk. Zonder de Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk met meer performance, zonder dat je Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 110pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Seat auto.

Daarom is je Seat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.