Seat Exeo 2.0 TSI 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat exeo 2.0 tsi 210pk

Stage 1 Seat Exeo 2.0 TSI 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 260pk +23.8%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Exeo 2.0 TSI 210pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat auto ecu chiptuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Exeo gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door tuning Seat Exeo 2.0 TSI 210pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Seat Exeo meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Seat Exeo 2.0 TSI 210pk​
 • Meer vermogen uit uw Seat

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Seat Exeo 2.0 TSI 210pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Seat Exeo 2.0 TSI 210pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Exeo 2.0 TSI 210pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Seat Exeo 2.0 TSI 210pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Seat Exeo 2.0 TSI 210pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Seat Exeo 2.0 TSI 210pk
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Seat Exeo 2.0 TSI 210pk
 • Goede Seat Exeotuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Seat Exeo 2.0 TSI 210pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Seat Exeo 2.0 TSI 210pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Seat Exeo 2.0 TSI 210pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Seat Exeo 2.0 TSI 210pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Seat Exeo 2.0 TSI 210pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Seat Exeo 2.0 TSI 210pk met meer kracht, zonder dat je Seat Exeo 2.0 TSI 210pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Seat Exeo 2.0 TSI 210pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Seat Exeo 2.0 TSI 210pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Exeo 2.0 TSI 210pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Seat Exeo 2.0 TSI 210pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Seat Exeo 2.0 TSI 210pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Exeo 2.0 TSI 210pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Subaru ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat auto, zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.