Seat Exeo 2.0 TSI 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat exeo 2.0 tsi 200pk

Stage 1 Seat Exeo 2.0 TSI 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 250pk +25%
Koppel 280nm 360nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw Seat Exeo 2.0 TSI 200pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Seat Exeo vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Seat Exeo 2.0 TSI 200pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Seat Exeo 2.0 TSI 200pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Seat Exeo 2.0 TSI 200pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chippenSeat Exeo 2.0 TSI 200pk?​

Voor stage 1 chiptuning Seat Exeo 2.0 TSI 200pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Exeo 2.0 TSI 200pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Exeo 2.0 TSI 200pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Exeo 2.0 TSI 200pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Seat Exeo 2.0 TSI 200pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Exeo 2.0 TSI 200pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Seat Exeo 2.0 TSI 200pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Seat Exeo 2.0 TSI 200pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Seat Exeo 2.0 TSI 200pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Exclusief gebruik van goede Seat Exeo 2.0 TSI 200pk chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Seat Exeo 2.0 TSI 200pk motor tuning:

Voor het Seat Exeo 2.0 TSI 200pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Seat Exeo 2.0 TSI 200pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Seat Exeo 2.0 TSI 200pk is een geliefde methode om je Seat Exeo 2.0 TSI 200pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Seat Exeo 2.0 TSI 200pk.

Daardoor is dit een voordelige Seat Exeo 2.0 TSI 200pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Seat Exeo 2.0 TSI 200pk. Zonder de Seat Exeo 2.0 TSI 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Seat Exeo 2.0 TSI 200pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Seat Exeo 2.0 TSI 200pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Seat Exeo 2.0 TSI 200pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Seat Exeo 2.0 TSI 200pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Exeo 2.0 TSI 200pk chiptuning genoemd. Je Seat Exeo 2.0 TSI 200pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Seat Exeo 2.0 TSI 200pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Exeo 2.0 TSI 200pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Exeo 2.0 TSI 200pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Lincoln externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Seat auto dus even kwijt.