Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat exeo 2.0 tdi cr 170pk

Stage 1 Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 205pk +20.6%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Seat kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Seat Exeo tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Seat Exeo meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk​
 • Sportiever karakter
 • Sportiever geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk. Zonder de Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk!

Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk chiptuning. Je Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Seat Exeo 2.0 TDI CR 170pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Pontiac tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Seat auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat en bent u uw Seat auto dus even kwijt.