Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat exeo 2.0 tdi cr 163pk

Stage 1 Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 205pk +25.8%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk auto kan doen:

De ecu software van uw Seat Exeo is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Seat Exeo chip tunen. Je Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk
 • Sneller optrekken
 • Sportiever geluid uit uw Seat

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat auto
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk is een populaire manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Seat Exeo 2.0 TDI CR 163pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Genesis ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.