Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ateca fr 2.0 tsi 190pk

Stage 1 Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 245pk +28.9%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je Seat Ateca met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Seat Ateca tunen. Je Seat Ateca zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk​
 • Geluid klinkt harder
 • Meer performance uit uw Seat

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk.

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk met meer performance, zonder dat je Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk genoemd. Je Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Ateca FR 2.0 TSI 190pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.