Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ateca fr 2.0 tdi 190pk

Stage 1 Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 225pk +18.4%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk kan doen:

De ecu software van uw Seat Ateca is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk zult u merken dat uw Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk veel soepelder gaat door chip tuning Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk. Je Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, chippenSeat Ateca FR 2.0 TDI 190pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Gebruik van goede tuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk motor tuning:

Voor het Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk is een geliefde methode om je Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk. Zonder de Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk chiptuning. Je Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Seat Ateca FR 2.0 TDI 190pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning Lancia
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.