Seat Ateca 1.5 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ateca 1.5 tsi 150pk

Stage 1 Seat Ateca 1.5 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 250nm 335nm +34%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Ateca 1.5 TSI 150pk?

De ecu software van uw Seat Ateca is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Ateca kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Seat Ateca is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Seat Ateca 1.5 TSI 150pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw Seat Ateca 1.5 TSI 150pk​
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Ateca 1.5 TSI 150pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Ateca 1.5 TSI 150pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Seat Ateca 1.5 TSI 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Seat Ateca 1.5 TSI 150pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Seat Ateca 1.5 TSI 150pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Seat Ateca 1.5 TSI 150pk
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Seat Ateca 1.5 TSI 150pk kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Ateca 1.5 TSI 150pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Seat Ateca 1.5 TSI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Ateca 1.5 TSI 150pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Ateca 1.5 TSI 150pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Seat Ateca 1.5 TSI 150pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Seat Ateca 1.5 TSI 150pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Seat Ateca 1.5 TSI 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Seat Ateca 1.5 TSI 150pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Seat Ateca 1.5 TSI 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over Seat Ateca 1.5 TSI 150pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Ateca 1.5 TSI 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Seat .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat auto en bent u uw Seat auto dus even kwijt.