Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ateca 1.0 ecotsi 115pk

Stage 1 Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 135pk +17.4%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Seat Ateca vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het chippen van uw Seat kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw Seat
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk kan worden!
 • Exclusief gebruik van goede Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk is een populaire methode om je Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk. Met deze manier moet je zelfs de Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Ateca 1.0 EcoTSI 115pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat auto en bent u uw auto dus even kwijt.