Seat Arona 1.5 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat arona 1.5 tsi 150pk

Stage 1 Seat Arona 1.5 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 250nm 335nm +34%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Arona 1.5 TSI 150pk auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Seat Arona 1.5 TSI 150pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Arona 1.5 TSI 150pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Seat Arona heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Seat Arona 1.5 TSI 150pk. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sneller optrekken uit uw Seat
 • Beter geluid uit uw Seat
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Arona 1.5 TSI 150pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Arona 1.5 TSI 150pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Seat Arona 1.5 TSI 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Seat Arona 1.5 TSI 150pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Arona 1.5 TSI 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Seat Arona 1.5 TSI 150pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Seat Arona 1.5 TSI 150pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede Seat Arona 1.5 TSI 150pk tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Seat Arona 1.5 TSI 150pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Seat Arona 1.5 TSI 150pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Seat Arona 1.5 TSI 150pk is een veelvoorkomende manier om je Seat Arona 1.5 TSI 150pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Seat Arona 1.5 TSI 150pk.

Hierdoor is dit een voordelige Seat Arona 1.5 TSI 150pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Seat Arona 1.5 TSI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Seat Arona 1.5 TSI 150pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Seat Arona 1.5 TSI 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Arona 1.5 TSI 150pk genoemd. Hierbij pas je de Seat Arona 1.5 TSI 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Seat Arona 1.5 TSI 150pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Seat Arona 1.5 TSI 150pk ook diverse andere software aanpassingen voor Seat Arona 1.5 TSI 150pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Mazda
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.