Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat altea / xl 2.0 tsi 211pk

Stage 1 Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 260pk +23.2%
Koppel 280nm 380nm +35.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk chiptunen?

De ecu software van uw Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Seat Altea / XL een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chip tuning Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Seat Altea / XL zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Gebruik van beste tuning software
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk. Zonder de Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Seat Altea / XL 2.0 TSI 211pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat doen.