Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat altea / xl 2.0 fsi 150pk

Stage 1 Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 160pk +6.7%
Koppel 200nm 215nm +7.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Altea / XL kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Seat Altea / XL chip tunen. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt beter

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk chiptuning software
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Seat auto
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk ook verschillende andere software modificaties voor Seat Altea / XL 2.0 FSI 150pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Seat dus even kwijt.