Seat Altea / XL 1.6i 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat altea / xl 1.6i 102pk

Stage 1 Seat Altea / XL 1.6i 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 112pk +9.8%
Koppel 148nm 165nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Altea / XL 1.6i 102pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Seat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Seat Altea / XL chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Seat Altea / XL zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Seat Altea / XL 1.6i 102pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Seat Altea / XL 1.6i 102pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Altea / XL 1.6i 102pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Altea / XL 1.6i 102pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Seat Altea / XL 1.6i 102pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Seat Altea / XL 1.6i 102pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Altea / XL 1.6i 102pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Seat Altea / XL 1.6i 102pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Gebruik van de beste Seat Altea / XL 1.6i 102pk chiptuning files

Ontdek wat auto tuning voor u Seat Altea / XL 1.6i 102pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Seat Altea / XL 1.6i 102pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Altea / XL 1.6i 102pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Seat Altea / XL 1.6i 102pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Seat Altea / XL 1.6i 102pk. Met deze manier moet je zelfs de Seat Altea / XL 1.6i 102pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Seat Altea / XL 1.6i 102pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Seat Altea / XL 1.6i 102pk!

Chiptuning Seat Altea / XL 1.6i 102pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Altea / XL 1.6i 102pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Seat Altea / XL 1.6i 102pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Seat Altea / XL 1.6i 102pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Altea / XL 1.6i 102pk auto.

Zo doen wij buiten Seat Altea / XL 1.6i 102pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Seat Altea / XL 1.6i 102pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Seat .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat doen.