Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat altea freetrack 2.0 tsi 211pk

Stage 1 Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 260pk +23.2%
Koppel 280nm 380nm +35.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat ecu chiptuning.

Door het tunen van uw Seat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Beter geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat auto
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor u Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 211pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning Volvo
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Seat auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.