Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat altea freetrack 2.0 tsi 200pk

Stage 1 Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 250pk +25%
Koppel 280nm 360nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk?

De ecu software van uw Seat Altea FreeTrack is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Seat Altea FreeTrack kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Seat Altea FreeTrack veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Seat

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Seat auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk wordt!

Methodes voor Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk.

Hierdoor is dit een voordelige Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 200pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Seat dus even kwijt.