Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat alhambra 2.0i 8v 115pk

Stage 1 Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 125pk +8.7%
Koppel 170nm 185nm +8.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Seat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Seat Alhambra is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Sportiever karakter
 • Beter geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • De beste Seat Alhambratuning files in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk!

Stage 2 chiptuning Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Alhambra 2.0i 8v 115pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Fiat
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.