Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat alhambra 2.0 tdi cr 184pk

Stage 1 Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 225pk +22.3%
Koppel 380nm 460nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Seat Alhambra tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Seat
 • Meer vermogen uit uw Seat
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • De beste Seat Alhambrachiptuning files in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Ontdek wat auto tuning voor uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk auto kan doen:

Methodes voor Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk motor tuning:

Voor het Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over Seat Alhambra 2.0 TDI CR 184pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Skoda
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.