Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat alhambra 2.0 tdi cr 150pk

Stage 1 Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 320nm 420nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk zult u merken dat uw Seat Alhambra veel lekkerder gaat door chiptuning Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer PK’s
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk tuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk wordt!

Verschillende vormen Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk is een geliefde manier om je Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk!

Stage 2 chiptuning Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk chiptuning. Je Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Alhambra 2.0 TDI CR 150pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Seat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.