Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat alhambra 1.9 tdi 90pk

Stage 1 Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 202nm 270nm +33.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Seat Alhambra is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Seat Alhambra kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Seat Alhambra tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, remappenSeat Alhambra 1.9 TDI 90pk?​

Bij stage one tunen Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Seat Alhambra 1.9 TDI 90pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Alhambra 1.9 TDI 90pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Rolls Royce externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Seat auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat en bent u uw auto dus even kwijt.