Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat alhambra 1.9 tdi 115pk

Stage 1 Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 150pk +30.4%
Koppel 310nm 400nm +29%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Seat Alhambra veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningSeat Alhambra 1.9 TDI 115pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk wordt!

Verschillende vormen Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk aanpassen. Zonder de Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk met meer performance, zonder dat je Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk. Je Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Seat Alhambra 1.9 TDI 115pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Land Rover zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.