Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 145pk +45%
Koppel 254nm 300nm +18.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk auto chiptunen?

De ecu van uw Peugeot Partner is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Peugeot Partner een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Peugeot Partner tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Peugeot Partner zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid
 • Meer performance
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Peugeot auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk motor tuning:

Voor het Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Peugeot Partner 1.5 BlueHDI 100pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files Buick
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Peugeot auto, zonder dat hierbij aanpassingen Peugeot baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Peugeot al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Peugeot auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Peugeot auto doen.