Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 156pk 190pk +21.8%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Peugeot RCZ is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Peugeot RCZ tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer performance uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippenPeugeot RCZ 1.6 THP 156pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk wordt!
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk met meer kracht, zonder dat je Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk chiptuning. Je Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Peugeot RCZ 1.6 THP 156pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Lincoln ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Peugeot chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Peugeot auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.