Peugeot 308 1.4 VTi 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Peugeot 308 1.4 VTi 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 105pk +10.5%
Koppel 136nm 150nm +10.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Peugeot 308 1.4 VTi 95pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Peugeot kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Peugeot 308 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Peugeot 308 chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Peugeot 308 meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Peugeot 308 1.4 VTi 95pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, remappenPeugeot 308 1.4 VTi 95pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Peugeot 308 1.4 VTi 95pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Peugeot 308 1.4 VTi 95pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Peugeot 308 1.4 VTi 95pk.

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van de beste Peugeot 308 1.4 VTi 95pk tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Peugeot 308 1.4 VTi 95pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Peugeot 308 1.4 VTi 95pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot 308 1.4 VTi 95pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Peugeot 308 1.4 VTi 95pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Peugeot 308 1.4 VTi 95pk met meer performance, zonder dat je Peugeot 308 1.4 VTi 95pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Peugeot 308 1.4 VTi 95pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Peugeot 308 1.4 VTi 95pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Peugeot 308 1.4 VTi 95pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Peugeot 308 1.4 VTi 95pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Peugeot 308 1.4 VTi 95pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Peugeot 308 1.4 VTi 95pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Peugeot 308 1.4 VTi 95pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Peugeot 308 1.4 VTi 95pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Peugeot baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Peugeot en bent u uw Peugeot auto dus even kwijt.