Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot expert / traveller 2.0 bluehdi 120pk

Stage 1 Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 200pk +66.7%
Koppel 340nm 450nm +32.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft tuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk?

Het motormanagementsysteem van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk veel lekkerder gaat door tuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk. Je Peugeot Expert / Traveller zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk
 • Meer plezier uit uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk.

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk tuning software
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk. Met deze methode moet je zelfs de Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Peugeot Expert / Traveller 2.0 BlueHDI 120pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Peugeot baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Peugeot .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Peugeot zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.