Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot partner 1.6 bluehdi 100pk

Stage 1 Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 254nm 320nm +26%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Peugeot Partner gaat u merken dat uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk veel soepelder gaat door Peugeot Partner tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk:​​

 • Sportiever geluid
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk.

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Gebruik van goede Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk tuning software
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk!

Stage 2 chiptuning Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.