Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot boxer 2.2 hdi 160pk

Stage 1 Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 185pk +15.6%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft tuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk?

De standaard software in de motor controller van uw Peugeot Boxer is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Peugeot Boxer meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk auto kan doen:

Verschillende vormen Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk motor tuning:

Voor het Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 160pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Peugeot al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Peugeot en bent u uw auto dus even kwijt.