Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot partner 2.0 hdi 90pk

Stage 1 Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 205nm 250nm +22%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Peugeot chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Peugeot Partner kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk veel soepelder rijdt door tuning Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk. Je Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Aangenaam rijden​​
 • Minder brandstof gebruik
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk?​

Voor stage one tuning Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Exclusief gebruik van goede Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk tuning software
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk OBD chiptuning

OBD tuning Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk. Via deze manier moet je zelfs de Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk.

Gespecialiseerde notie over Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Peugeot Partner 2.0 HDi 90pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning Lancia
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Peugeot .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Peugeot en bent u uw auto dus even kwijt.