Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot expert / traveller 1.5 bluehdi 100pk

Stage 1 Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 160pk +60%
Koppel 270nm 350nm +29.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft tuning Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk?

De standaard software in de Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chiptuning Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Peugeot Expert / Traveller meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk wordt!
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van goede Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk chiptuning files

Ontdek wat auto laten chippen voor u Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk kan doen:

Methodes voor Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk chiptuning. Hierbij pas je de Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk haalt.

Stage 2 Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk.

Gespecialiseerde know-how over Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk ook diverse andere software modificaties voor Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 100pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Peugeot doen.