Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot boxer 2.2 hdi 150pk

Stage 1 Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Peugeot Boxer heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Peugeot Boxer chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Peugeot Boxer veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Peugeot Boxer meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Mooier geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • De beste Peugeot Boxerchiptuning bestanden in gebruik
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk OBD chiptuning

OBD tuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk is een veelvoorkomende manier om je Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk!

Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk. Je Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk ook diverse andere software modificaties voor Peugeot Boxer 2.2 HDi 150pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Genesis externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Peugeot , zonder dat hierbij veranderingen Peugeot baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Peugeot .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Peugeot en bent u uw Peugeot auto dus even kwijt.